Skola Bogatic djaci 1024x642 - СУТРА ВАЖАН И СВЕЧАН ДАН: ОВЕ ПОКЛОНЕ ЈЕ ПРИПРЕМИЛА ОПШТИНА БОГАТИЋ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

СУТРА ВАЖАН И СВЕЧАН ДАН: ОВЕ ПОКЛОНЕ ЈЕ ПРИПРЕМИЛА ОПШТИНА БОГАТИЋ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ

pin - СУТРА ВАЖАН И СВЕЧАН ДАН: ОВЕ ПОКЛОНЕ ЈЕ ПРИПРЕМИЛА ОПШТИНА БОГАТИЋ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ

Локална самоуправа ће првог дана школе обрадовати ђаке прваке и њихове породице вредним поклоном!

Нова школска година почиње сутра, а у свим Основним школама и Мачванској средњој школи је све спремно.

Због поласка у школу најрадоснији су ђаци прваци и њихове породице, а као и ранијих година локална самоуправа ће обрадовати све ученике првог разреда у Основним школама.

– Локална самоуправа ће првацима честитати полазак у школу са поклон честитком у износу 5.000 динара, а поред новчане подршке сваки првак ће добити ранац са распоредом часова. Такође, председник Општине Богатић Милан Дамњановић упутио је писану честитку свим ђацима првацима – рекли су у Општинској управи.

На подручју општине Богатић у први разред је уписано 241 дете. Највише ђака првака, 88, има Основна школа „Мика Митровић“ у Богатићу са издвојеним одељењима у Бановом Пољу и Белотићу, у Бадовинцима у први разред креће 54, у Дубљу 25, у Клењу са издвојеним одељењима у Салашу Црнобарском и Очагама 34, Црној Бари са издвојеним одељењима у Совљаку и Глоговцу 20, а у Глушцима са издвојеним одељењима у Метковићу и Узвећу 20 ђака.

У Maчвaнскoj срeдњoj шкoли у новој школској години у 6 oбрaзoвних прoфилa уписано је 652 учeникa, од којих у први рaзрeд 173.  

Нaстaвa у овој школи ћe сe oдвиjaти у двe смeнe – прe пoднe oд 7 сaти и 15 минутa, a пo пoднe oд 14 сaти и 25 минутa.

Related Images: