Naslovna 1000x642 - ВЕЛИКА УЛАГАЊА: НОВИ АСФАЛТ ДО КЛЕЊА, АСФАЛТИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ И ШЉУНЧЕЊЕ ПОЉСКИХ ПУТЕВА (ФОТО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ВЕЛИКА УЛАГАЊА: НОВИ АСФАЛТ ДО КЛЕЊА, АСФАЛТИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ И ШЉУНЧЕЊЕ ПОЉСКИХ ПУТЕВА (ФОТО)

pin - ВЕЛИКА УЛАГАЊА: НОВИ АСФАЛТ ДО КЛЕЊА, АСФАЛТИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ И ШЉУНЧЕЊЕ ПОЉСКИХ ПУТЕВА (ФОТО)

Од Богатића до Клења новом, савременом саобраћајницом. Улагања у путну инфраструктуру се настављају: отпочело крпљење ударних рупа и шљунчење пољских путева, а ускоро ће почети и асфалтирање локалних путева и улица

У току је рехабилитација путног правца између Клења и Богатића у укупној дужини од 5,2 километра. Након завршетка асфалтирања најоштећенијих деоница државног пута IБ реда у Глушцима и у Богатићу, радови се тренутно спроводе на овој изузетно фреквентној деоници, а саобраћај је у потпуности обустављен и усмерен на алтернативне путне правце.

Према речима надлежних, нашу локалну самоуправу очекује наставак улагања у путну мрежу. Поред асфалтирања државних путева, ускоро се очекује асфалтирање и локалних путних праваца и улица, а такође су отпочели радови на крпљењу ударних рупа и шљунчењу атарских (некатегорисаних) путева по месним заједницама.

Данашње радове су обишли представници општине Богатић и то заменик председника општине Теодор Теодоровић, председник Скупштине општине Синиша Пузић и одборник у Скупштини општине Александар Вуковић.

Related Images: