Karate trening decembar - ИНТЕРЕСУЈЕ ВАС КАРАТЕ? КАРАТЕ КЛУБ "МАЧВА" ИЗ БОГАТИЋА ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ!
ИСТАКНУТО

ИНТЕРЕСУЈЕ ВАС КАРАТЕ? КАРАТЕ КЛУБ „МАЧВА“ ИЗ БОГАТИЋА ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ!

pin - ИНТЕРЕСУЈЕ ВАС КАРАТЕ? КАРАТЕ КЛУБ "МАЧВА" ИЗ БОГАТИЋА ПРИМА НОВЕ ЧЛАНОВЕ!

Карате клуб „Мачва“ из Богатића позвао је све који желе да тренирају карате да се придруже члановима клуба који годинама редовно тренирају и постижу изузетне резултате на такмичењима у земљи и иностранству.

-Позив је отворен за све које интересује овај племенити спорт, без обзира на узраст. Тренинзи се одржавају три пута недељно у фискултурној сали Основне школе „Мика Митровић“ у Богатићу и то: понедељком од 19.30 и средом и петком од 18.30. Довољно је да дођу пре почетка тренинга и поразговарају са нашим тренерима. Пожељно је да деца дођу у пратњи родитеља – истакли су у клубу.

Родитељи малишана, као и старији који намеравају да се придруже породици каратиста, могу се за информације јавити тренеру Жељку Гајићу на телефон 063/8226813.

У видеу испод послушајте шта је о каратеу рекао Тома Којић, карате тренер који иза себе има и богату такмичарску каријеру и бројне медаље са државних, европских и светских такмичења, а који се и данас, у 70 години осим педагошким радом са младим каратистима и даље такмичи и осваја признања у категорији ветерана.

Професор Којић се у јуну ове године младим каратистима који су полагали испит обратио следећим речима:

Related Images: