Autobus Bogatic - НАЈСТАРИЈИМ ГРАЂАНИМА ОПШТИНА БОГАТИЋ ОМОГУЋИЛА БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ - ПОТРЕБАН ЈЕ САМО ЈЕДАН ПАПИР
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

НАЈСТАРИЈИМ ГРАЂАНИМА ОПШТИНА БОГАТИЋ ОМОГУЋИЛА БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ – ПОТРЕБАН ЈЕ САМО ЈЕДАН ПАПИР

pin - НАЈСТАРИЈИМ ГРАЂАНИМА ОПШТИНА БОГАТИЋ ОМОГУЋИЛА БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ - ПОТРЕБАН ЈЕ САМО ЈЕДАН ПАПИР

Oпштина Богатић је омогућила свим грађанима старијим од 65 година да бесплатно користе аутобуски превоз на линијама приградског саобраћаја.

– Неопходно је само да се пријаве на аутобуској станици у Богатићу и са собом понесу очитану личну карту (уколико је чипована) или копију личне карте која није чипована и овај документ на увид – кажу у општинској управи.

У предузећу „Мачва експрес“, које обавља приградски саобраћај на подручју општине Богатић, наводе да ће на основу документа који се приложи бити издата картица коју приликом коришћења услуге бесплатног превоза треба показати кондуктеру уз важећу личну карту.

Међу најстаријим житељима у општини Богатић је велико интересовање за бесплатан превоз аутобусима „Мачва експрес“ и до сада је издато око 60 картица.

Сви које желе да користе ову услугу треба да дођу на аутобуску станицу у Богатићу са потребним документима и сачекају да добију своју картицу. Аутобуска станица ради од 6 до 20 часова.

-Услуга бесплатног превоза је доступна само на регистрованим линијама превозника „Мачва експрес“ на подручју општине Богатић – напомињу у општинској управи.

Д.Г.

Related Images: