Skupstina2010201 4 1037x642 - ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ – ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА

pin - ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА

Уз почетничко несналажење и уходавање одборници Скупштине општине Богатић су данас одржали прву електронску седницу и 13. од конституисања овог скупштинског сазива.

Skupstina2010201 2 840x630 - ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА

Усвојени су закључци о давању сагласности на извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП „Богатић“ у првих шест месеци ове године, прву измену програма коришћења субвенција из буџета и измену програма пословања у 2021. години. О свим изменама одборнике је упознао Владан Попадић, директор ЈКП „Богатић“.

Skupstina2010201 5 840x630 - ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА

Због проширења гробља у Дубљу, Глушцима и Бановом Пољу, одборници су изгласали одлуке о покретању поступка прибављања земљишта у јавну својину у овим селима.

Усвојене су и одлуке о формирању јединица цивилне заштите, о усвајању Европске повеље о родној равноправности на локалном нивоу и образовању комисије и Савета за родну равноправност.

MONITOR 840x630 - ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА

Одборници су, после образложења Бранка Даниловића, начелника општинске управе усвојили измене у одлуци о регресу трошкова превоза ученика.

Верификоване су и кадровске измене у неколико скупштинских комисија, општинске изборне комисије и школских одбора.

За директорку Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“, по окончању конкурса, Скупштина је именовала Драгицу Тешић, док је Иван Остојић именован за вршиоца дужности директора Културно-образовног центра пошто је в.д. директорка Снежана Јањић поднела оставку.

Related Images: