Naslovna 1 1210x612 - ПОВРТАРИ И ВОЋАРИ НА САЈМУ АГРО БЕЛГРАДЕ УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ПОВРТАРИ И ВОЋАРИ НА САЈМУ АГРО БЕЛГРАДЕ УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

pin - ПОВРТАРИ И ВОЋАРИ НА САЈМУ АГРО БЕЛГРАДЕ УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Произвођачи из општине Богатић присуствују Сајму воћарства, повртарства и виноградарства у Београду. Трошкове посете сајму финансира општина Богатић подржавајући на овај начин повртаре и воћаре

У присуству великог броја излагача и посетилаца, Бранислав Недимовић, министар пољопривреде у Влади Републике Србије отворио је Међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства Агро Белграде.

Првог дана сајам су организовано посетили и заинтересовани пољопривредни произвођачи из општине Богатић.

С обзиром на експанзију воћарства и повртарства у Мачви, за посету сајму у организацији Општине Богатић владало је велико интересовање, а за сваку похвалу је што су сви заинтересовани пољопривредни произвођачи имали прилику да сајам посете бесплатно.

Наиме, трошкове превоза и улазнице за сајам  финансирала је Општина Богатић подржавајући тако пољопривредне произвођаче који се превасходно баве повртарском и воћарском производњом.

Агро Белграде је међународни сајамско-конференцијски догађај који је окупио најважније компаније из области воћарства, повртарства и виноградарства, као и пољопривредне задруге из Србије, региона и иностранства.

Сајам ће бити отворен до 29. јануара.

Related Images: