Petnica Naslovna - БОГАТИЋ  ПРИОРИТЕТ У СРБИЈИ - УСКОРО УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 210 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

БОГАТИЋ ПРИОРИТЕТ У СРБИЈИ – УСКОРО УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 210 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ

pin - БОГАТИЋ  ПРИОРИТЕТ У СРБИЈИ - УСКОРО УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 210 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ

У истраживачкој станици ,,Петница“ одржан је научно-стручни скуп „Петница 2022“ организован у циљу представљања еколошких пројеката Владе Републике Србије, са посебним освртом на најзначајнији национални пројекат „Чиста Србија“ који подразумева изградњу канализационе мреже и система за пречишћавање отпадних вода у укупно 68 локалних самоуправа.

Petnica 1115x630 - БОГАТИЋ  ПРИОРИТЕТ У СРБИЈИ - УСКОРО УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 210 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ


Општина Богатић је одређена као један од приоритета у реализацији овог пројекта јер је по стриктно дефинисаним критеријумима сврстана у прву категорију, а нарочито имајући у виду степен испуњености свих неопходних пројектно-техничких услова и реалне потребе становништва и привреде.

Ускоро се очекује потписивање уговора који ће прецизирати процес изградње 210 километара дуге канализационе мреже на територији општине Богатић, као и два постројења за пречишћавање отпадних вода на локацијама у Црној Бари и Салашу Црнобарском.

Petnica2 840x630 - БОГАТИЋ  ПРИОРИТЕТ У СРБИЈИ - УСКОРО УГОВОР О ИЗГРАДЊИ 210 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ


Овом уваженом скупу присуствовали су министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, представници компаније CRBC Србија, а делегацију општине Богатић, у којој су били и представници Јавно-комуналног предузећа „Богатић“, предводио је председник општине Милан Дамњановић.

Related Images: