Setva1 1115x642 - САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У БОГАТИЋУ 5. МАРТА: ОД СЕМЕНА ДО ДРОНОВА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У БОГАТИЋУ 5. МАРТА: ОД СЕМЕНА ДО ДРОНОВА

pin - САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У БОГАТИЋУ 5. МАРТА: ОД СЕМЕНА ДО ДРОНОВА

Ближи се први Међународни сајам пољопривреде у Богатићу, заказан за 5. март, а организационе припреме су у завршеној фази и свакодневно се повећава број излагача који најављују учешће.

– Биће излагачи из Србије, Северне Македоније, Црне Горе и Републике Српске. Уз произвођаче и продавце репроматеријала, опреме и механизације, штандове ће имати Управа за аграрна плаћања, пословне банке и  Задружни савез Србије. Посетиоци сајма ће имати прилику да на једном месту добију све потребне информације, као и да уговоре куповину или купе оно што им је потребно – истакао је Теодор Теодоровић, заменик председника општине Богатић.

Он је најавио да је до сада потврђено представљање најмање 10 модела трактора, а најновији „Мајевица“ трактор имаће претпремијеру на сајму у Богатићу.

– Биће представљена и најновија достигнућа и иновације у пољопривредној производњи, као што су најсавременији системи за наводњавање и дронови. Појавиће се излагачи из свих грана пољопривреде, од сточарства и ратарства који су код нас најразвијенији до воћарства које је у експанзији – додао је Теодоровић.

Сајам ће трајати од 10 до 17 часова и за то време биће организовано више презентација и предавања за заинтересоване произвођаче.

Очекује се да ће сајам посетити око 5.000 људи из Мачве, Поцерине, Јадра, Срема и Републике Српске, с обзиром да ће сајам у Богатићу бити прва оваква манифестација у овој години у западној Србији.

Д,Г.

Sajam Naslovna 858x630 - САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У БОГАТИЋУ 5. МАРТА: ОД СЕМЕНА ДО ДРОНОВА

Related Images: