Vece 18022022 1200x642 - СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: НАСТАВАК ТОПЛИФИКАЦИЈЕ, НОВЧАНА ПОМОЋ СТУДЕНТИМА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: НАСТАВАК ТОПЛИФИКАЦИЈЕ, НОВЧАНА ПОМОЋ СТУДЕНТИМА

pin - СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА: НАСТАВАК ТОПЛИФИКАЦИЈЕ, НОВЧАНА ПОМОЋ СТУДЕНТИМА

У малој сали  Скупштине општине Богатић одржана је 19. седница Општинског већа општине Богатић.

Чланови Општинског већа разматрали су укупно 16 тачака дневног реда, а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.

Најзначајнија тачка дневног реда била је доношење Закључка о давању сагласности на Одлуку надзорног одбора ЈКП „Богатић“ Богатић од 14.02.2022. године, којом је дата сагласност да ЈКП „Богатић“ Богатић учествује у даљим активностима на Пројекту „Обновљиви извори енергије у системима даљинског грејања у Србији – Фаза I“ који заједнички припремају Европска банка за развој (ЕБРД) и Министарство рударства и енергетике, а који се односе на инвестицију „Друга фаза пројекта искоришћења геотермалне топлотне енергије“.

Такође, донет је  Правилник о суфинансирању мера енергетске ефикасности као и Закључак о давању сагласности на Извештај о спроведеним мерама пољопривредне политике и политике руралног развоја за подручје општине Богатић за 2021. годину.

 Чланови Општинског већа једногласно су утврдили предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна општине Богатић за 2021. годину.

Расписан је Јавни конкурс за финансирање програма удружења предузетника на територији општине Богатић за 2022. годину и донето је  Решење  o додели једнократне новчане помоћи студентима који нису остварили право на студенске стипендије за школску 2021/2022 годину.

(Саопштење за медије општине Богатић)

Related Images: