Naslovna 9 - ДАМЊАНОВИЋ У МЕТКОВИЋУ: АСФАЛТ ДО ГРОБЉА, ШЉУНЧЕЊЕ ПУТЕВА, ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА...
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ДАМЊАНОВИЋ У МЕТКОВИЋУ: АСФАЛТ ДО ГРОБЉА, ШЉУНЧЕЊЕ ПУТЕВА, ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА…

pin - ДАМЊАНОВИЋ У МЕТКОВИЋУ: АСФАЛТ ДО ГРОБЉА, ШЉУНЧЕЊЕ ПУТЕВА, ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА...

Председник општине Милан Дамњановић данас је посетио месну заједницу Мачвански Метковић и уверио се да су инфраструктурни радови у овом селу у пуном јеку.

– Посебно ме обрадовала чињеница да се асфалтира пут према сеоском гробљу у дужини од 800 метара који мештани чекају пуних 39 година. Имао сам прилику да се заједно са изабраним представницима села у Скупштини општине Богатић уверим и у спровођење радова на уређењу каналске мреже, такође на шљунчењу општинских и атарских путева. Инфраструктура на сеоском подручју је веома битна и то не само асфалт, него и шљунак, расвета, тротоари, зелене површине, комунални отпад, струја, вода, канализација и многе друге ствари које, нажалост, недостају у селима. Трудимо се да учинимо видљиве искораке по свим наведеним питањима, јер смо у потпуности свесни колико је то значајно за наша села – рекао је Дамњановић.

Он је подсетио да ситуација у којој држава капитално улаже и помаже, ствара неопходне услове за свеопшти напредак је јединствена прилика коју морамо искористити на најбољи могући начин за наш крај. Ускоро се, наговестио је Дамњановић, могу очекивати лепе вести и позитивне догађаји који ће дати неку нову димензију развоју општине Богатић..

– У непосредном разговору са људима у Метковићу видим да су срећни и задовољни када се у селу нешто догађа, ново гради, постојеће сређује и то је нешто што желимо да видимо код свих грађана општине Богатић. Наша општина је постала велико градилиште, подједнако се ради у свим селима где се реализују планиране активности, а до краја године ћемо наставити истим темпом па ће у свих 14 месних заједница бити још нових инфраструктурних радова – истакао је Милан Дамњановић, председник општине Богатић.

Related Images: