Fudbal pobednici - ДЕЧАЦИ ИЗ БАДОВИНАЦА И ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ГЛУШАЦА ШАМПИОНИ ОПШТИНЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ДЕЧАЦИ ИЗ БАДОВИНАЦА И ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ГЛУШАЦА ШАМПИОНИ ОПШТИНЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

pin - ДЕЧАЦИ ИЗ БАДОВИНАЦА И ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ГЛУШАЦА ШАМПИОНИ ОПШТИНЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

У спортској хали у Богатићу данас је одржано општинско такмичење основних школа у малом фудбалу, у мушкој и женској конкуренцији. У обе конкуренције учествовале су екипе свих основних школа из општине Богатић.

У првој утакмици у мушкој конкуренцији екипа ОШ „Вук Караџић“ из Бадовинаца савладала је екипу ОШ „Никола Тесла“ из Дубља резултатом 1:0. У другом сусрету тим ОШ „Лаза К. Лазаревић“ био је бољи од тима ОШ „Цветин Бркић“ из Глушаца који је савладан убедљивим резулатом 3:0.

Због непарног броја екипа, Клењани су жребом постали директни финалисти, а у полуфиналу екипа школе из Бадовинаца је убедљивим резултатом 5:2 победила екипу ОШ „Мика Митровић“ из Богатића.

У финалној утакмици основци из Бадовинаца су били више него убедљиви и савладали екипу Клења са 7:1. За најбољег играча турнира проглашен је Оливер Велимировић, ученик 6. разреда ОШ „Вук Караџић“ из Бадовинаца.

Badovinci mali fudbal 809x630 - ДЕЧАЦИ ИЗ БАДОВИНАЦА И ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ГЛУШАЦА ШАМПИОНИ ОПШТИНЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
Победничка екипа ОШ „Вук Караџић“ из Бадовинаца

У женској конкуренцији победник општинског такмичења је репрезенацији ОШ „Цветин Бркић“ из Глушаца, а Анђела Крстић из победничког тима је проглашена за најбољу играчицу.

У полуфиналу су фудбалерке из Глушаца савладале екипу ОШ „Јанко Веселиновић“ из Црне Баре резултатом 5:0, а у занимљивој финалној утакмици против екипе ОШ „Лаза К. Лазаревић“ из Клења славиле су после преокрета резултатом 3:2.

Glusci mali fudbal 840x630 - ДЕЧАЦИ ИЗ БАДОВИНАЦА И ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ГЛУШАЦА ШАМПИОНИ ОПШТИНЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
Девојчице из ОШ „Цветин Бркић“ из Глушаца играју најбољи фудбал

Актив педагога физичке културе Општине Богатић захвалио се домаћину турнира Мачванској средњој школи и Спортском савезу на подршци у организацији турнира.

Слободан Росић

Related Images: