Naslovna - (ФОТО) ИЗЛАГАЧИ НА ПОЉО САЈМУ ВЕЋ СУТРА У БОГАТИЋУ - САЈАМ ПОЧИЊЕ У СУБОТУ У 10 САТИ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

(ФОТО) ИЗЛАГАЧИ НА ПОЉО САЈМУ ВЕЋ СУТРА У БОГАТИЋУ – САЈАМ ПОЧИЊЕ У СУБОТУ У 10 САТИ

pin - (ФОТО) ИЗЛАГАЧИ НА ПОЉО САЈМУ ВЕЋ СУТРА У БОГАТИЋУ - САЈАМ ПОЧИЊЕ У СУБОТУ У 10 САТИ

У спортској сали Мачванске средње школе почела је монтажа штандова за потребе Првог међународног сајма пољопривреде који ће се одржати у суботу, 5. марта.

У овом простору ће се, поред осталих, представити Управа за аграрна плаћања, пословне банке, произвођачи и трговци семенске робе и другог репроматеријала у пољопривреди, а централни штанд има домаћин, општина Богатић.

Простор је функционалан па су испуњени захтеви свих излагача, а посетиоци ће имати прилику да на једном месту добију све информације о понуди, ценама и условима куповине широког спектра производа.

Неколико пословних банака представиће своју понуду кредитирања пољопривредне производње, а на штанду Управе за аграрна плаћања пољопривредници могу да сазнају све о акутелним конкурсима за подстицаје.

Од данас је затворен паркинг простор испред спортске сале где ће, као и у простору дворишта зграде општине бити изложена пољопривредна механизација.

Излагачи већ сутра стижу у Богатић да би опремили своје штандове, а допремиће и комплетну понуду пољопривредне механизације, па ће већ током поподнева све бити спремно за почетак сајамске приредбе.

Сајам ће бити отворен у суботу од 10 до 17 сати.

Д.Г.

Related Images: