Naslovna 5 - ХОТЕЛ У БОГАТИЋУ ИМА НОВОГ ВЛАСНИКА, А ОН ПЛАНОВЕ ЗА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ХОТЕЛ У БОГАТИЋУ ИМА НОВОГ ВЛАСНИКА, А ОН ПЛАНОВЕ ЗА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ

pin - ХОТЕЛ У БОГАТИЋУ ИМА НОВОГ ВЛАСНИКА, А ОН ПЛАНОВЕ ЗА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ

-Није тачно да сам одустао од планова да објекат хотела то и остане, а уз реновирање и опремање буде репрезентативан, са 4 звездице. Али, мора полако, велика је инвестиција, као перфекциониста и са великим искуством у угоститељству у Богатићу ћу отворити хотел који ће бити луксузно опремљен, са кафеом и рестораном и смештајним капацитетима – рекао је за наш портал познати привредник Милутин Лазић.

Између два светска рата у Богатићу су радила два хотела – „Дрина“ и „Београд“, а данас – ни један.

После приватизације МИ „Лала Станковић“ хотел је радио неколико година, а након што је променио власника дуго година је био ругло у центру Богатића.

Нови власник Милутин Лазић има амбициозне планове да здање некада репрезентативног хотела засија у пуном сјају. Предузимљиви бизнисмен, власник породичних компанија у Бадовинцима и Бијељини који се доказао  као успешан привредник, поред осталог и у области угоститељства и туризма, за Мачва Прес открива да није одустао од замисли да реновира  објекат.

Богатић ће, каже Лазић, поново имати хотел, а како је, како за себе каже, перфекциониста, своје идеје које су већ преточене у пројекте, реализоваће постепено.

Тако је, одмах након што је постао власник објекта, започео реновирање ентеријера тако што су замењене све инсталације, а недавно је на делу објекта замењена столарија.

1 3 840x630 - ХОТЕЛ У БОГАТИЋУ ИМА НОВОГ ВЛАСНИКА, А ОН ПЛАНОВЕ ЗА ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИЦЕ
Хотел у Богатићу данас

Део приземља је изнајмљен, а Лазић не крије да се поноси овом пословном идејом јер је после „Максија“ и „Идеје“ у леп и функционалан простор у Богатићу стигао познати бренд „Пепко“.

– Сплет околности је одредио да се у једном периоду након што сам постао власник објекта, више инвестира у Бијељини. Одмах су се у Богатићу рашириле приче да сам одустао од првобитне идеје, да хотел више никада неће радити, чак и да сам зграду продао. Ништа од тога није тачно – истиче Лазић.

За наш портал открива да је од почетка његова замисао да нови хотел буде репрезентативан, са 4 звездице.

– То је озбиљна и велика инвестиција, а ко мене познаје зна колико озбиљно приступам и колико се предајем сваком послу. И увек сам све радио полако и темељно, па и када је објекат хотела у Богатићу.  Полако, али ја ћу у Богатићу, као у Бијељини, отворити савремени хотел са лепим рестораном и кафеом у приземљу и луксузним смештајем на спрату – каже Лазић.

Д. Грујић

Related Images: