1 4 - СЕЋАЊЕ НА СРЂАНА, ЖЕЉКА И НЕБОЈШУ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ ТОКОМ НАТО АГРЕСИЈЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

СЕЋАЊЕ НА СРЂАНА, ЖЕЉКА И НЕБОЈШУ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ ТОКОМ НАТО АГРЕСИЈЕ

pin - СЕЋАЊЕ НА СРЂАНА, ЖЕЉКА И НЕБОЈШУ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ ТОКОМ НАТО АГРЕСИЈЕ

Поводом 23. годишњице НАТО агресије, на дан када је почело бомбардовање Србије, делегација Општине Богатић, СУБОР-а и Месних заједница Совљак и Баново Поље положила венце и одала пошту Срђану Станчетићу, Жељку Андрићу и Небојши Мијићу, који су погинули у борбама против шиптарских терориста и НАТО злочинаца.

Пре двадесет и три године почело је НАТО бомбардовање наше земље у којем је за 78 дана погинуло 2.500 цивила и око 1.000 војника и полицајаца, од којих, нажалост, и 89 недужне деце, уз причињену огромну материјалну штету.

Злочин који се памти и дан који се не заборавља!

Годишњица тих страшних и трагичних догађаја нас обавезује да се са пијететом сетимо свих невиних жртава које су дале оно највредније у том наметнутом рату.

Наши храбри суграђани Срђан Станчетић и Жељко Андрић из Бановог Поља и Небојша Мијић из Совљака положили су своје животе у борби против шиптарских сепаратиста и НАТО злочинаца.

Представници општине Богатић, удружења Субнор-а Богатић, Месних заједница Совљак и Баново Поље данас су на месту њиховог вечног починка положили цвеће и одали пошту страдалим јунацима и истинским херојима наше отаџбине.

Related Images: