Naslovna 8 - МАЧВАНСКА УЛИЦА У БЕЛОТИЋУ ПРЕСВУЧЕНА АСФАЛТОМ, ФИНИШЕРИ НАСТАВЉАЈУ У УЗВЕЋУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МАЧВАНСКА УЛИЦА У БЕЛОТИЋУ ПРЕСВУЧЕНА АСФАЛТОМ, ФИНИШЕРИ НАСТАВЉАЈУ У УЗВЕЋУ

pin - МАЧВАНСКА УЛИЦА У БЕЛОТИЋУ ПРЕСВУЧЕНА АСФАЛТОМ, ФИНИШЕРИ НАСТАВЉАЈУ У УЗВЕЋУ

Бадовинци, Црна Бара, Клење, данас – Белотић. Инфраструктурни радови у  општини Богатић су у пуном јеку. Да путеви буду бољи, безбеднији и што мање неасфалтираних улица.

Локална самоуправа успешно реализује планове. Погодни временски услови омогућили су рани почетак сезоне радова на реконструкцији и асфалтирању путева и улица, што је данас урађено у Белотићу.

Мачванска улица, где је коловоз био знатно оштећен, пресвучена је новим слојем асфалта у дужини од 800 метара.

– Локална самоуправа максимално подржава тренутно руководство месне заједнице и жељу мештана Белотића да се побољшају предулови  за трајан останак и квалитетан живот. Различити инфраструктурни радови су свакако један од тих предуслова, а да се озбиљно ослушкују и схватају потребе суграђана, показујемо својим свакодневним делима. Чињеница је да постоји много проблема и различитих потреба, али верујем да ћемо пронаћи одговоре за све изазове који се појаве пред нама јер је правац пута којим смо кренули, почев од нивоа месне заједнице, преко општине до највиших државних инстанци исправан и доказано успешан –  рекао је Драгослав Јосиповић, одборник у Скупштини општине из месне заједнице Белотић.

Према плану, финишери се селе у Узвеће где ће се асфалтирати највише оштећене улице.

Related Images: