Mladi lekari Dom - ЧЕТИРИ МЛАДА ЛЕКАРА КАДРОВСКО ПОЈАЧАЊЕ ДОМА ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ЧЕТИРИ МЛАДА ЛЕКАРА КАДРОВСКО ПОЈАЧАЊЕ ДОМА ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ

pin - ЧЕТИРИ МЛАДА ЛЕКАРА КАДРОВСКО ПОЈАЧАЊЕ ДОМА ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ

Четири млада лекара, који су извесно време већ радили у Дому здравља на одређено време, потписала су уговор о сталном запослењу у Дому здравља у Богатићу.

Direktor i lekari - ЧЕТИРИ МЛАДА ЛЕКАРА КАДРОВСКО ПОЈАЧАЊЕ ДОМА ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ
Др Александар Мартиновић, директор Дома здравља Богатић са најмлађим колегиницама и колегама

Млади доктори Наталија Станојчић, Никола Машић, Бојана Машић и Михајло Кнежевић су нове снаге здравствене установе у Богатићу која пружа примарну здравствену заштиту за близу 24 000 становника општине Богатић.

Пријемом младих колега наш колектив се кадровски појачао младим људима пред којима су велики изазови. Наша установа подржава младе снаге и поносни смо што су од сада део нашег колектива јер су се у протеклом периоду, од када су били ангажовани на одређено време, доказали својим знањем, савесним радом и колегијалношћу. Дом здравља са новим младим колегама у строју, са искусним лекарима, медицинским особљем и другим запосленима више него икада може да успешно остварује своју мисију очувања и заштите здравља наших суграђана – истакли су у Дому здравља у Богатићу поводом пријема нових лекара.

Четворо младих лекара су по завршетку студија изабрали да раде у Богатићу, где су добили подршку руководства Дома здравља, постали омиљени код старијих колега и врло брзо стекли поверење пацијената.

И у локалној самоуправи, као и Дому здравља, изразили су задовољство подршком Министарства здравља и Владе Републике Србије у унапређењу услуга здравствене заштите, чему доприноси и запошљавање нових здравствених радника.

-Када четворо младих људи из наше општине одлучи да остане да живи и ради у својој средини, са поверењем да ће у Дому здравља у Богатићу и уз подршку локалне самоуправе имати могућности да напредују и да се усавршавају, можемо да будемо задовољни и у наредном периоду више него раније у сваком погледу будемо ангажовани на унапређењу здравствених услуга и ове установе – саопштено је из кабинета председника општине Богатић Милана Дамњановића.

Д.Г.

Related Images: