Badovinci Naslovna put - НОВИ АСФАЛТ У БАДОВИНЦИМА, УСКОРО У ЈОШ ЧЕТИРИ СЕЛА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

НОВИ АСФАЛТ У БАДОВИНЦИМА, УСКОРО У ЈОШ ЧЕТИРИ СЕЛА

pin - НОВИ АСФАЛТ У БАДОВИНЦИМА, УСКОРО У ЈОШ ЧЕТИРИ СЕЛА

Са првим данима пролећа отпочели су радови на обнови путне мреже на територији општине Богатић. У улици Дринска у Бадовинцима, спроводе се радови на деоници државног пута IБ реда број 20, које су данас обишли представници локалне самоуправе.

Председник општине Богатић Милан Дамњановић нагласио је значај и хитност санације најфреквентнијих и најоштећенијих путних праваца, како оних под ингеренцијом републике, тако и оних локалних, који су у надлежности наше општине. Санација државних путева последица је изванредне сарадње коју је општина Богатић успоставила са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Владе Републике Србије и Јавним предузећем „Путеви Србије“. Подсећања ради, у току прошле године, рехабилитовано је тринаест километара државних путева који пролазе територијом Богатића.

 По Дамњановићевим речима, кроз неколико дана очекује се асфалтирање и неколико километара локалних путних праваца и улица, и то у месним заједницама Црна Бара, Клење, Узвеће и Белотић, док су у току интензивни радови на шљунчењу атарских (некатегорисаних) путева у свих 14 месних заједница.

Related Images: