Cestitka Uskrs Damnjanovic 1000x642 - УСКРШЊА ЧЕСТИТКА МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

pin - УСКРШЊА ЧЕСТИТКА МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Верници који поштују грегоријански календар данас славе највећи хришћански празник Ускрс. Милан Дамњановић, председник општине Богатић тим поводом је упутио честитку у којој се наводи:

Milan Damnjanovic Obradjeno - УСКРШЊА ЧЕСТИТКА МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
Милан Дамњановић,
председник општине Богатић

Свим хришћанским верницима који Ускрс славе по грегоријанском календару упућујем најискреније честитке поводом највећег хришћанског празника васкрења Христовог, са жељом да их проведете у добром здрављу, духовном миру и благостању, слози и срећи, у кругу породице, са својим најближима.

Васкрс је прослава васкрсења и обнове, симбол храбрости над страхом и наде над разочарењем. Данас нам је више него икад потребно узајамно поверење, међусобно поштовање, исказана одговорност и пружена љубав. Истинске вредности могу да нас оснаже и воде путем напретка којем сви тежимо, посебно у овим тешким временима, пуним изазова.

Нека нам радост Христовог ускрснућа буде подсетник да негујемо богатство традиције и обичаја које смо наследили од наших предака и да на темељу заједништва, солидарности и толеранције градимо будућност достојну наших потомака.

Срећан Ускрс!

Related Images: