Tri saniteta e1693483490839 - ДВА НОВА САНИТЕТА И ПУТНИЧКО ВОЗИЛО ОД ДАНАС У ВОЗНОМ ПАРКУ ДОМА ЗДРАВЉА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ДВА НОВА САНИТЕТА И ПУТНИЧКО ВОЗИЛО ОД ДАНАС У ВОЗНОМ ПАРКУ ДОМА ЗДРАВЉА

pin - ДВА НОВА САНИТЕТА И ПУТНИЧКО ВОЗИЛО ОД ДАНАС У ВОЗНОМ ПАРКУ ДОМА ЗДРАВЉА

За само неколико месеци возни парк Дома здравља у Богатићу значајно је модернизован. Набавка нових санитетских возила за потребе хитне службе и путничког возила за превоз пацијената на дијализу део су пројекта „Хитан одговор Републике Србије на COVID – 19“ које спроводи Министарство здравља.

Председник општине Богатић Милан Дамњановић приликом посете овој здравственој установи апострофирао је важност координације и синхронизације рада локалне самоуправе и ресорног министарства, јер је унапређење квалитета пружања здравствене заштите заједнички циљ  надлежних институција, медицинских радника и пре свега грађана.

 „Рекао бих да Богатић има најсавременији Дом здравља у окружењу захваљујући напорима свих релевантних субјеката који су се у потпуности посветили остварењу тог циља. Набавком савремене медицинске опреме, континуираним усавршавањем кадрова, посвећеним и мотивисаним радом свих запослених подигнут је ниво пружања здравствених услуга на највиши могући ниво. У том контексту посматрано, обезбеђивање и пратећих елемената који би употпунили рад нашег Дома здравља је од примарног значаја. Зато ћу искористити ову прилику да се најсрдачније захвалим Влади Републике Србије и Министaрству здравља на овој изузетно значајној донацији која ће додатно допринети унапређењу заштите здравља наших суграђана. Општина ће и у наредном периоду да пружа снажну финансијску и логистичку подршку успешном и квалитетном раду Дома здравља Богатић“, изјавио је Дамњановић.

Tri saniteta1 893x630 - ДВА НОВА САНИТЕТА И ПУТНИЧКО ВОЗИЛО ОД ДАНАС У ВОЗНОМ ПАРКУ ДОМА ЗДРАВЉА

(Саопштење кабинета председника општине Богатић)

Related Images: