Teodor Teodorovic cestitka nova godina e1672395018638 - ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ,ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ,ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Теодор Теодоровић, упутио је грађанима општине Богатић честитку поводом Новогодишњих и Божићних празника.

„Са задовољством наглашавамо да је година на измаку била препуна изазова, али успешна и благодарна и да се у свим областима живота иде узлазном путањом, а да су многи реализовани пројекти отворили нове перспективе развоја наше средине.

Остварени резултати у току 2022. године чине нас спремнијим да на прави начин одговоримо свим изазовима који нас очекују и у Новој. Нека 2023. буде година у којој ћемо заједничким снагама, јединством, уложеним трудом и радом успети да остваримо велике планове и амбиције, постигнемо најбоље могуће резултате на свим пољима и подигнемо животни стандард свих наших грађана.

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу жели свим суграђанима да их служи добро здравље, да негују међусобна пријатељства и да предстојеће Новогодишње и Божићне празнике проведу у кругу најближих, у миру и благостању. Дани празника нека нас охрабре и дају снагу да превазиђемо тешкоће и искушења и нека то буде време за радост, заједништво и толеранцију.

Хвала вам и на поверењу које сте нам указали и обећавамо да ћемо се трудити да то ваше поверење не изневеримо. Срећна Вам и успешна 2023. година“.