Teodor Teodorovic cestitka nova godina e1672395018638 - ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ,ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ,ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

pin - ТЕОДОР ТЕОДОРОВИЋ,ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ЧЕСТИТАО ПРАЗНИКЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Теодор Теодоровић, упутио је грађанима општине Богатић честитку поводом Новогодишњих и Божићних празника.

„Са задовољством наглашавамо да је година на измаку била препуна изазова, али успешна и благодарна и да се у свим областима живота иде узлазном путањом, а да су многи реализовани пројекти отворили нове перспективе развоја наше средине.

Остварени резултати у току 2022. године чине нас спремнијим да на прави начин одговоримо свим изазовима који нас очекују и у Новој. Нека 2023. буде година у којој ћемо заједничким снагама, јединством, уложеним трудом и радом успети да остваримо велике планове и амбиције, постигнемо најбоље могуће резултате на свим пољима и подигнемо животни стандард свих наших грађана.

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу жели свим суграђанима да их служи добро здравље, да негују међусобна пријатељства и да предстојеће Новогодишње и Божићне празнике проведу у кругу најближих, у миру и благостању. Дани празника нека нас охрабре и дају снагу да превазиђемо тешкоће и искушења и нека то буде време за радост, заједништво и толеранцију.

Хвала вам и на поверењу које сте нам указали и обећавамо да ћемо се трудити да то ваше поверење не изневеримо. Срећна Вам и успешна 2023. година“.

Related Images: