15 2 1210x642 - ХИЉАДУ ЉУДИ ВЕЧЕРАС ЗАПАЛИЛО СВЕЋЕ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН БОРИС ДРАЖИЋ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ХИЉАДУ ЉУДИ ВЕЧЕРАС ЗАПАЛИЛО СВЕЋЕ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН БОРИС ДРАЖИЋ

pin - ХИЉАДУ ЉУДИ ВЕЧЕРАС ЗАПАЛИЛО СВЕЋЕ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН БОРИС ДРАЖИЋ

Око хиљаду људи вечерас је у Богатићу одало пошту и запалило свеће на месту где је прошле суботе трагично настрадао доктор ветеринарске медицине Борис Дражић (44). 

14 840x630 - ХИЉАДУ ЉУДИ ВЕЧЕРАС ЗАПАЛИЛО СВЕЋЕ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН БОРИС ДРАЖИЋ

У немој тишини окупили су се око 20 часова у центру Богатића, одакле су се у поворци упутили до  места где је несрећни човек у суботу ујутро мучки претучен када је хтео да помогне пријатељу кога су напала тројица насилника. На челу тужне поворке били су рођени брат Немања са супругом, најближа родбина и пријатељи.

На тротоару где је Борис настрадао тако што је најпре оборен ударцем у главу од којег је изгубио свест, а потом дивљачки ударан ногама по глави и телу, људи су oставали свеже цвеће и палили свеће.

Да одају пошту и изразе подршку ожалошћеној породици дошле су његове колеге, комшије, пријатељи, школски другови,  људи који су га познавали… Многи су били обучени у црне мајице са поруком „Сви смо ми Борис“.

15 5 840x630 - ХИЉАДУ ЉУДИ ВЕЧЕРАС ЗАПАЛИЛО СВЕЋЕ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН БОРИС ДРАЖИЋ

Борис  Дражић  је сахрањен данас на градском гробљу у Богатићу. До вечне куће уз неутешну породицу, родбину и пријатеље испратило га је више стотина људи.

Д.Г.

Related Images: