Sahrana3 1210x642 - САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ
ИСТАКНУТО ТРАКА

САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ

pin - САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ

Породица, родбина, пријатељи и више стотина људи у сузама су на вечни починак испратили доктора ветеринарске медицине Бориса Дражића (44) који је у уторак  подлегао повредама задобијеним прошле суботе када је бранио пријатеља од тројице насилника испред једног кафића у Богатићу.

Скрхани болом мајка Рада и брат Немања примали су саучешће у породичној кући, одакле су погребно возило са ковчегом и дуга колона аутомобила кренули до гробља, а полиција је у том времену зауставила саобраћај у центру Богатића.

Sahrana povorka 840x630 - САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ

– Туга, одлази много добар и племенит човек. Настрадао је ни крив ни дужан само зато што је хтео да помогне. Нека му је лака земља – коментарисали су људи кроз сузе немо посматрајућу тужну колону.

Испред капеле на гробљу опело је служило седам свештеника, а када се поворка упутила до вечне куће ретко ко није заплакао.

Sahrana2 840x630 - САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ

Борис Дражић је иза себе оставио седмогодишњу ћерку, мајку и млађег брата. Одрастао је у познатој и поштованој породици у Богатићу, Мачви и шире. После завршених студија на Ветеринарском факултету запослио се у овдашњој ветеринарској станици у којој је последње две године био директор.

Sahrana smrtovnica 973x630 - САХРАЊЕН БОРИС ДРАЖИЋ

– Мало је рећи да је био човек који није мрава згазио. Пленио је добротом, био је благе нарави, искрен пријатељ  – прича Борисов колега.

Због трагичне смрти Бориса Дражића у Богатићу су јуче и данас  Дани жалости.

Д.Г.

Related Images: