Mesto tuce - КОЛЕГЕ УЖАСНУТЕ ЗБОГ ДИВЉАЧКОГ ПРЕБИЈАЊА БОРИСА ДРАЖИЋА, ВЕРУЈУ ДА ЋЕ СЕ ПРОБУДИТИ ИЗ КОМЕ И ОПОРАВИТИ
ИСТАКНУТО ТРАКА

КОЛЕГЕ УЖАСНУТЕ ЗБОГ ДИВЉАЧКОГ ПРЕБИЈАЊА БОРИСА ДРАЖИЋА, ВЕРУЈУ ДА ЋЕ СЕ ПРОБУДИТИ ИЗ КОМЕ И ОПОРАВИТИ

pin - КОЛЕГЕ УЖАСНУТЕ ЗБОГ ДИВЉАЧКОГ ПРЕБИЈАЊА БОРИСА ДРАЖИЋА, ВЕРУЈУ ДА ЋЕ СЕ ПРОБУДИТИ ИЗ КОМЕ И ОПОРАВИТИ

Цела Мачва је ужаснута дивљачким пребијањем доктора ветеринарске медицине Бориса Дражића (44) док  је покушавао да помогне пријатељу Д. М. (28) који се бранио од физичког напада тројице насилника испред кафића у центру Богатића. 

Од ударца он се срушио на тротоар, а онда су га силеџије бесомучно ногама ударале по телу и глави. Без свести хитно је пребачен у шабачку болницу, успут је неуспешно реанимиран, а ни другом реанимацијом у ургентном пријему у Шапцу лекари нису успели да га поврате. Транспортован је у Ургентни центар у Београду где се лекари боре да му спасу живот.

– Борис је настрадао ни крив ни дужан.  Није ни стигао да помогне пријатељу већ је од јаког ударца одмах  пао на тротоар као да га је кап ударила. А онда су га иако је већ био без свести дивљачки ударали ногама по глави и телу док полиција није стигла – навео је наш извор.

Борисове колеге у Ветеринарској станици у Богатићу, где ради 11, а последње 2  је и директор, у неверици су у од када су сазнале за несрећан случај. Утучени су и забринути, а о Борису говоре као  добром човеку који је омиљен у колективу и младом стручњаку посвећеном послу.

– Борис је искрен пријатељ, добар сарадник и колега, велики стручњак у свом послу. Ово што се њему догодило је трагедија пре свега за његову дивну породицу. Погодило је и цео наш колектив, али је трагично за цело друштво када ни криви ни дужни од бахатих појединаца настрадају добри људи какав је Борис. Незаштићени смо, да ли треба само да седимо у кућама да бисмо били безбедни – рекао је Зоран Петровић.

Данас поподне ПУ Шабац се огласила саопштењем у којем је наведено да су ухапшени  Д. Д. (20) и Л. Ђ. (18) из Богатића, као и Б. С. (22) из Прокупља, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка телесна повреда. После саслушања у Основном јавном тужилаштву у Шапцу судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана.

Д.Г.

Related Images: