6 1 - (ФОТО-ВИДЕО) МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У БОГАТИЋУ И БАДОВИНЦИМА - ОБЕЋАО ВЕЋУ ПОДРШКУ ДРЖАВЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

(ФОТО-ВИДЕО) МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У БОГАТИЋУ И БАДОВИНЦИМА – ОБЕЋАО ВЕЋУ ПОДРШКУ ДРЖАВЕ

pin - (ФОТО-ВИДЕО) МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У БОГАТИЋУ И БАДОВИНЦИМА - ОБЕЋАО ВЕЋУ ПОДРШКУ ДРЖАВЕ

Министар за државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије др Александар Мартиновић боравио је у Богатићу.

5 840x630 - (ФОТО-ВИДЕО) МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У БОГАТИЋУ И БАДОВИНЦИМА - ОБЕЋАО ВЕЋУ ПОДРШКУ ДРЖАВЕ

На радном састанку са руководством општине Богатић председник општине Милан Дамњановић је министра Мартиновића упознао са највећим проблемима у локалној самоуправи и плановима у наредном периоду.

О томе је Дамњановић рекао:

Министар Мартиновић је са руководством општине Богатић боравио и у Бадовинцима, где је упознат са плановима за реконструкцију и доградњу вртића у овом месту и зграде Основне школе „Вук Караџић“.

Мартиновић је истакао да ће се приоритетно издвојити између 20 и 30 милиона динара за вртић те да ће се ангажовати заједно са другим министарствима у Влади Србије и на реализацији пројекта комплетне реконструкције зграде школе.

4 840x630 - (ФОТО-ВИДЕО) МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ У БОГАТИЋУ И БАДОВИНЦИМА - ОБЕЋАО ВЕЋУ ПОДРШКУ ДРЖАВЕ

Министар Мартиновић је оценио да у општину Богатић није улагано довољно државних средстава и обећао да ће у наредном периоду Министарство државне управе и локалне самоуправе бити партнер општини у решавању највећих проблема међу којима је и путна инфраструктура, водоснабдевање и изградња канализационе мреже.

-Руководство општине Богатић имаће пуну подршку Владе Републике Србије – истакао је Мартиновић.

Министар Мартиновић је општинској управи уручио 20 лаптопова.

ПОЧАСТ БОРИСУ ДРАЖИЋУ

Пре почетка радног састанка министар Мартиновић и представници општине Богатић минутом ћутања су одали су пошту Борису Дражићу, доктору ветеринарске медицине из Богатића који је преминуо 25. јула ове године.

Related Images: