Radikali portal Jovana Gajic - ЈОВАНА ГАЈИЋ ИЗ КЛЕЊА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

ЈОВАНА ГАЈИЋ ИЗ КЛЕЊА – КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

pin - ЈОВАНА ГАЈИЋ ИЗ КЛЕЊА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

Листа Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка је под редним бројем 2 на локалним изборима за Скупштину општине Богатић.

Кандидат за одборника Јована Гајић из Клења упутила је поруку бирачима. Када је прочитате биће јасније зашто треба дати глас Јовани и листи под редним бројем 2.

Jovana Gajic Klenje - ЈОВАНА ГАЈИЋ ИЗ КЛЕЊА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

Почела бих речима Јанка Веселиновића о нашој Мачви: „Она је лепа, дивна. Она је богата цура. Све што се у њену утробу баци, доноси плода. Лепа су њена поља кад озелене, а још лепша када се позлате злаћеним влаћем.“

Као што је познато Мачва је велика плодна равница, а Мачвани гостољубиви, мирни и јако вредни људи. Најсрећнија бих била да се врати поверење у мале пољопривреднике, као и у њихово знање о земљи и вештинама које се генерацијама преносе. Велики број мањих предузећа је подршка свакој економији, па би тако наши пољопривредници били кичма и крвоток руралног окружења.

       Пољопривреда је шанса за покретање сопственог бизниса и решење за све оне који се тиме баве да остану у свом завичају. Ми, као Српска радикална странка, смо спремни да још више радимо, да се трудимо, али нам је потребна помоћ свих вас. Хоћемо Србију у којој је довољно да радите вредно и поштено и да можете да остварите све циљеве. Зашто би људи одлазили из свог родног краја и патили за завичајем, ако можемо да створимо нормалне услове за живот и рад у нашој општини. Циљ Српске радикалне странке није надметање са осталим политичким странкама, нереална обећања и слично, већ да на сваки могући начин допринесемо интересима наше општине, да се потрудимо да помогнемо сељаку, да се реши проблем водоснабдевања у свим местима. Тим Српске радикалне странке је спреман да постепено решава један по један проблем и атмосфера у нашим редовима је увек позитивна и без икакве сујете. Сматрам да треба створити платформе подршке за младе људе, које би их едуковале у циљу стицања потребних вештина које би користиле унапређењу општине, јер само сви заједно можемо кренути путем напретка.

       Такође, мишљења сам да би требало отворити ординацију помоћи и подршке при Дому здравља у Богатићу за особе оболеле од некада ретких, а сада све чешћих болести, јер постоје болести о којима се мало говори и још мање зна. Ове године ми је дијагностикована мултипла склероза, болест о којој ништа нисам знала. Временом сам сазнала да је то болест са хиљаду лица и да последица исте може бити тежак инвалидитет, који се временом погоршава. У периоду сазнања за моју болест сам се осећала празно, јер нисам познавала људе са којима бих моглада причам о томе. Због свега наведеног сматрам да би постојање такве ординације сваком болеснику олакшало тешку борбу у којој би знао да није сам.

       Суштина је да треба занемарити ривалство и потрудити се да сви заједно помогнемо и промовишемо нашу општину у најбољем светлу. Да нас што мање одлази, а све више да се враћа нашој лепој Мачви и свом Богатићу, за бољу будућност наше омладине и свих нас.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

qrcode www.xn mavapress mfb.rs  - ЈОВАНА ГАЈИЋ ИЗ КЛЕЊА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

(Плаћено оглашавање)

Related Images: