portal marina - МАРИНА СТЕПАНОВИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ БРОЈ 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

МАРИНА СТЕПАНОВИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ БРОЈ 2 – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА

pin - МАРИНА СТЕПАНОВИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ БРОЈ 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА
MARINA FLAJER - МАРИНА СТЕПАНОВИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ БРОЈ 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА

       За предстојеће локалне изборе сам се канидовала на изборној листи ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА са жељом да као одборник допринесем што бољем и равномернијем развоју општине Богатић. Треба све месне заједнице подједнако заступити када су у питању пројекти од општег значаја за све нас, посебно мислим на путеве, на изградњу канализације и водовода, а изградња гасовода је већ у фази израде.

      Тим Српске радикалне странке је спремио програм развоја у складу са потребама наше општине, који сви ми промовишемо током кампање. И моја жеља, као родитеља једног основца и једног студента, је да нам деца након школовања остају у Богатићу и да ми до тада створимо адекватне услове да то тако буде. Још један од проблема који је присутан како у Србији, тако и у нашој општини је проблем легализације објеката. Процес легализације је започет пре неколико година, али је јако мали број људи био у стању због неповољних финансијских прилика да то спроведе у дело. Наши људи имају у двориштима и по неколико објеката које треба легализовати и кад се дође до крајње цифре то буде већ позамашна свота новца који треба издвојити за ту намену. Мишљења сам да треба донети закон којим би се одредило да то буде минималан, симболичан износ. Такође, подржавам и идеју да уџбеници за основце треба да буду бесплатни, јер је по нашем закону основно образовање обавезно, а све након тога ствар избора.

         Последњих неколико година наша општина је почела убрзано да се развија. Доступни су нам садржаји због којих смо морали да идемо до Шапца, Сремске Митровице и даље. Зато позивам све наше грађане да нам помогну да остваримо наше планове и на локалним изборима 17. децембра дају свој глас листи Српске радикалне странке под редним бројем 2.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Plaćeno oglašavanje)

Related Images: