PORTAL SRDJAN JANKOVIC - СРЂАН ЈАНКОВИЋ ИЗ БАДОВИНАЦА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРС, БРОЈ 2
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

СРЂАН ЈАНКОВИЋ ИЗ БАДОВИНАЦА – КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРС, БРОЈ 2

pin - СРЂАН ЈАНКОВИЋ ИЗ БАДОВИНАЦА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРС, БРОЈ 2
jankovic badovinci - СРЂАН ЈАНКОВИЋ ИЗ БАДОВИНАЦА - КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРС, БРОЈ 2

Тиму Српске радикалне странке у Богатићу сам се прикључио у жељи да се побољша положај пољопривредника, како на територији општине, тако и у целој Србији. Као млад пољопривредник свакодневно сам сведок бројних проблема са којима се сусрећемо, о овој теми сви причају, али ретко ко има предлоге како исте, током година нагомилане, решити. Управо због тога сам кандидат за одборника на изборној листи ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА.

Мишљења сам да би држава морала да буде та која ће заштитити и стабилизовати тржиште млека и млечних прерађевина, увођењем строжије контроле увоза истих у ситуацији када дође до недостатка домаће сировине. Такође, треба обезбедити сигуран пласман и минималну откупну цену меса, склапањем нових споразума о извозу и већим субвенцијама за изградњу нових фарми младим брачним паровима који су решили да им пољопривреда буде главна делатност. Мој предлог је да се укине порез на репроматеријал као директна стимулација државе кроз посебан систем субвенционисања малих и средњих газдинстава, чији је основни приход потиче од пољопривреде. Требало би увести и контролу маржи (зарада) које остварују они који тргују пољопривредним потрепштинама, као што су семена, ђубрива, премикси, концентрати, итд.

       У оквиру општине треба обезбедити канцеларију, која ће поред свакодневних дужности имати задатак да едукује младе пољопривреднике кроз систем праћења свих новости везаних за субвенције државе у области обновљивих извора енергије, којих код нас има на претек. Позивам суграђане да у што већем броју изађу на биралишта 17. децембра и подрже нашу листу за локалне изборе под редним бројем 2.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Плаћено оглашавање)

Related Images: