Naslovna pobeda - Lista broj 8 - Grupa građana "Pobeda"
ИСТАКНУТО

Lista broj 8 – Grupa građana „Pobeda“

pin - Lista broj 8 - Grupa građana "Pobeda"

RADOVAN TEODOROVIĆ,

GRUPA GRAĐANA «POBEDA»

 

Opštini Bogatić pre svega trebaju kvalitetni lјudi, koji su profesionalno ostvarili i koji mogu svoje profesionalno iskustvo i kontakte da ugrade u  brži i kvalitetniji razvoj šire društvene zajednice.

Za koje odborničko mesto ili bilo koja funkcija u opštini neće značiti privilegiju i priliku za bahaćenje, nego odgovornost i priliku da realizuju svoje   ideje na korist svih građana!

Sigurno je da je najveći potencijal naše opštine polјoprivreda i da sve kapacitete treba usmeriti ka pomoći polјoprivrednicima.

U smislu ostvarivanja kantakataka sa investitorima iz oblast agrara koji bi bili zainteresovani za podizanje hladnjača u našoj opštini i organizovan izvoz polјoprivrednih proizvoda iz Mače!

A prvi znak razumevanja, potreba, kako proizvođača tako i potrošača biće naše zalaganje da se vrati mala pijaca gde je i bila, koja mora biti uređena po svim savremenim standardima.

Bogatić nema ograničavajuće faktore, naprotiv, on svojim geografskim položajem, i ekonomskim potencijalom treba da liči na Švajcarsku, naročito kada znamo koliko su Mačvani vredni!

Jedini ograničavajući faktor su lјudi koji su vodili opštinu i koji nisu imali dovolјno znanja da te kapacitete artikulišu i realizuju na najbolјi način.

Na našoj listi više od dve trećine su lјudi koji se do sada nikada na ovaj način nisu uklјučivali u politički život.

Svi su profesionalno ostvareni tako da njihovo razlog ulaska u politiku nije ambicija de se preko politike uhlebe, već da daju doprinos da Bogatić i cela Opština postanu bolјe mesto za život!

Related Images: