Jabuka naslovna - Богатић "затрпан" јабукама - пиљарница слави десети рођендан и поклања 1,5 тону јабука!
ИСТАКНУТО МОЗАИК ТРАКА

Богатић „затрпан“ јабукама – пиљарница слави десети рођендан и поклања 1,5 тону јабука!

pin - Богатић "затрпан" јабукама - пиљарница слави десети рођендан и поклања 1,5 тону јабука!

[bws_googleplusone]

Две палете јабука, тачно 1450 килограма власник пиљарнице „Јабука“ Милан Граовац данас бесплатно дели купцима и пролазницима, обележавајући на тај начин првих десет година пословања! Стотину килограма одвојио је за другаре свог наследника Алексе у вртићу у Богатићу.

Од седам сати, када се радња отвара од првог дана 2006. године, долазе сталне муштерије да честитају рођендан. Због пијаце гужва је још већа. Велики број пролазника застаје пред радњом где им оснивач радње Миодраг и супруга Славица, Миланови отац и мајка, као и радник Миша Перић  бесплатно деле јабуке као рођендански поклон.

Jabuka7jpg 300x371 - Богатић "затрпан" јабукама - пиљарница слави десети рођендан и поклања 1,5 тону јабука!
Милан Граовац, власник радње „Јабука“

-Хвала, хвала. Честитам. Редовна сам муштерија, знате ли. Имате најквалитетније воће и поврће у Богатићу – захваљује на поклону домаћица из Богатића.

Миодраг је радњу основао пре десет година са намером да једног дана буде породична фирма и син Милан преузме посао. То се и догодило пре две године када се пензионисао. Он и супруга Славица сада, како каже, помажу, а Милан  води посао.

– Свих  година се трудимо да у радњи имамо најквалитетније воће и поврће и најшири асортиман. Да наше домаћице не лутају по другим продавницама, већ  код нас  да набаве све што им је потребно. Мачва је пољопривредни крај и многи производе поврће, али они који немају своје баште код нас могу да набаве све што им је потребно. Воће се, ипак, нешто више продаје, а јабуке можда и највише – прича Миодраг.

Милан додаје да радни дан почиње пре него што сване. Сваког јутра одлази у набавку свежег воћа и поврћа.

Jabuka45 300x225 - Богатић "затрпан" јабукама - пиљарница слави десети рођендан и поклања 1,5 тону јабука!
Миодраг Граовац са задовољним купцем

– Допремамо мање количине да бисмо купцима увек понудили свеже воће и поврће. Највише пријају комплименти о квалитету. То значи да смо постигли циљ. Неко сматра да су поједине цене више него у маркетима или на пијаци, али врло брзо се увере да иако је нешто у нашој радњи мало скупље то је због тога што је далеко квалитетније. Захваљујући томе радња је опстала десет година, имамо сталне купце, а нови долазе и због квалитета и широког асортимана – додаје Милан.

Свако ко данас дође да пазари или прође поред „Јабуке“ добиће на поклон килограм сочног и укусног „Ајдареда“!

Д. Грујић

Related Images: