Predskolci Dublje nova - ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ДУБЉА СЕ РАДУЈУ НОВОГОДИШЊИМ ПРАЗНИЦИМА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ДУБЉА СЕ РАДУЈУ НОВОГОДИШЊИМ ПРАЗНИЦИМА

pin - ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ДУБЉА СЕ РАДУЈУ НОВОГОДИШЊИМ ПРАЗНИЦИМА

[bws_googleplusone]

Предшколци из Дубља су припремили су новогодишњу приредбу за родитеље и очекују Деда Мраза са поклонима. «Преко брда, преко брега и дебелог снега…» се орило учионицом у време једне од проба док се увежбавао програм за родитеље и декицу са седом косом и брадом у црвеном оделу, са врећом на рамену пуном поклона.

Deca 1 155 color 1024x1282 - ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ДУБЉА СЕ РАДУЈУ НОВОГОДИШЊИМ ПРАЗНИЦИМА
Полазници предшколског припремног програма из Дубља

Анастасија, Борис, Сандра, Никола М, Никола К., Младен, Аца, Дејан, Марко, Стефан, Радован, Матеја, Јована и Ивана верују да је Деда Мраз спретан када се провлачи кроз димњак да би испод јелке оставио поклоне. Они са нестрпљењем чекају празничну магију. Деда Мраза обожавају. Кажу «леп је Деда Мраз». Али, мало га и сажаљевају због «тешког посла који ради». Треба толики пут превалити до сваког детета… Да није патуљака који му помажу у паковању поклона, ко зна да ли би у Дубље стигао на време.
Убеђени су да је Деда Мраз прочитао писма која су му послали и да их неће изневерити. «Најхрабрији» у групи Борис и Анастасија Ђукић и Младен Милутиновић открили су шта су пожелели да им поклони Деда Мраз. Док су Борису омиљена слагалица и пластелин, Анастасија очекује лутку, а Младен аутић.
Граја, усхићеност и одушевљење када се Деда Мраз појави у њиховој окићеној учионици надмашиће атмосферу са пробе, са које су малишани из Дубља свима упутили честитку за наступајућу Нову годину!

В. Јевтић

Related Images: