Sportista godine Naslovna - Проглашени најуспешнији у спорту у 2016. години (ФОТО)
ИСТАКНУТО СПОРТ

Проглашени најуспешнији у спорту у 2016. години (ФОТО)

pin - Проглашени најуспешнији у спорту у 2016. години (ФОТО)

[bws_googleplusone]

У традиционалној, четвртој по реди анкети слушалаца Радио Нешвила изабрани су најуспешнији појединици и колективи у спорту у 2016. години и проглашени најбољи по мишљењу стручног жирија Радио Нешвила и Спортског савеза.

Признања су уручена вечерас на свечаности у Богатићу.

Жири је за најуспешније прогласио: ФК „Млади борац“ из Дубља (у категорији спортски колектив, за пласман у Окружну фудбалску лигу и освајање Купа општине Богатић), Драгомира Даниловића из ФК „Душко“ из Клења,  (категорија спортски радник) и Митра Павловића, тренера ОРК „Мачва“ (категорија спортски тренер).

Гласовима слушалаца Радио Нешвила најбољи спортиста је атлетичар Александар Грновић, најуспешнији спортски радник Саша Јевтић, председник Школе фудбала „Дрина“ из Бадовинаца, најбољи тренер Горан Станковић (бивши тренер „Младог борца“ из Дубља), а слушаоци су за најуспешнији спортски колектив изабрали Школу фудбала „Дрина“ из Бадовинаца.

Мишљење стручног жирија се поклопило са мишљењем слушалаца да је у овој години највеће успехе постигао атлетичар Грновић.

Специјалне плакете додељене су Радосаву Мијатовићу, дугогодишњем спортском раднику  и Војиславу Гарибовићу за допринос развоју коњичког спорта.

Related Images: