Skupstina 1 avgust Naslovna - Без изјава за медије о потресу у владајућој коалицији - у четвртак Глишић и Антић о односима СНС  и СПС у Богатићу
ИСТАКНУТО ТРАКА

Без изјава за медије о потресу у владајућој коалицији – у четвртак Глишић и Антић о односима СНС и СПС у Богатићу

pin - Без изјава за медије о потресу у владајућој коалицији - у четвртак Глишић и Антић о односима СНС  и СПС у Богатићу

Одборници Скупштине општине су за 55 минута „претрчали“ преко обимног дневног реда, а полемика се, осим пре утврђивања дневног реда водила о предлозима за смењивање социјалиста из управног одбора Дома здравља и две скупштинске комисије.

Смена социјалиста из управног одбора и комисија, као и именовање напредњака уместо њих узбуркало је односе у владајућој коалицији. О томе, међутим, после седнице Скупштине општине нико није желео да говори за „Мачва Прес“.

Теодор Теодоровић, шеф одборничке групе СНС је обећао да ће сутра коментарисати најновија дешавања  која су потресла локални парламент, док је Ненад Бесеровац, председник Општинског одбора СПС кратко рекао да нема ништа додатно да каже поред онога што је рекао за скупштинском говорницом.

Он је најавио да ће о кршењу коалиционог споразума о формирању власти у Богатићу, који су верификовали Вучић и Дачић и о актуелним односима у локалној коалицији у четвртак разговарати Дарко Глишић, председник ИО СНС и потпредседник СПС Александар Антић.

Д.Г.

Related Images: