Kasne radovi - Радови касне - ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембра
ИСТАКНУТО ТРАКА

Радови касне – ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембра

pin - Радови касне - ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембра

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Иако су извођачи радова пробили рок од два месеца за завршетак реконструкције зграде Основне школе „Мика Митровић“ у Богатићу, ученици ће 1. септембра кренути у школу.

То је данас за „Мачва Прес“ потврдио директор школе Божидар Цмиљановић, на основу обећања која Kasne radov2 300x225 - Радови касне - ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембрасу њему дали представници Канцеларије за управљање јавним улагањима и предузећа „Неимар“ из Београда, које је на тендеру изабрано за извођача радова.

То је и одговор неколицини наших читалаца који су се интересовали да ли ће ђаци на време кренути у школу, јер су видели да се у школи још увек ради иако је истекао уговорени рок за завршетак радова.

 

Радови су почели 19. јуна и требало је да буду завршени прошле недеље, а због кашњења у финишу је ангажован већи број радника да би школа спремно дочекала почетак нове школске године.Kasne radov1 300x225 - Радови касне - ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембра

Са улице је видљиво да су радови на овом делу фасаде скоро сасвим завршени и настављају се у дворишту школе.  У унутрашњости зграде завршено је доста посла. Постављене су нове електро-инсталације, противпожарни хидранти, инсталације за интернет у свакој учионици, видео надзор, замењена столарија где је било неопходно и обављени други радови по пројекту. У току је кречење, након чега ће се монтирати осветљење.

 

Kasne radovi3 300x225 - Радови касне - ђаци ће у школу кренути у петак, 1. септембраПројекат реконструкције школске зграде финансира Канцеларија за управљање јавним улагањима и вредан је 30 милиона динара.

Првог септембра ђаци ће мало шта препознати од амбијента који су у школи оставили када су у јуну кренули на распуст. Школа ће сијати и блистати као нова!

Д.Г.

Related Images: