Skola Crna Bara voda Naslovna - Црна Бара: Сува и друга цев - школа и даље без воде
ИСТАКНУТО ТРАКА

Црна Бара: Сува и друга цев – школа и даље без воде

pin - Црна Бара: Сува и друга цев - школа и даље без воде

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

И из нове цеви, побијене прошле седмице у школском дворишту у Црној Бари јуче није потекла вода!

-Проблем је сада настао зато што је нови бунар још више, за око два метра удаљен од школске зграде. Прошли пут, када је чесма повукла песковиту и муљевиту воду, предлагао сам да се извади цев и ударањем нове ПВЦ цеви на истом месту тражи шљунак. Није ми јасно зашто није тако урађено, већ је ударена нов цев на другом месту, још даље од објекта. Чесма јуче није могла да повуче воду, али би данас требало да решимо проблем помоћу потапајуће пумпе – рекао је Јовиша Спасојевић који је обавио прикључење.

Спасојевић је био ангажован само да уради прикључак, док су ударање цеви  обављали други мајстори, прво из Дубља а потом из Бадовинаца.  Да је, каже, његовој радњи пре два месеца, када је  нестало воде, којим случајем било поверено да комплетно реши проблем са водом, он би школи обезбедио пијаћу воду за најдуже три дана.

Подсетимо, почетком септембра је  уместо старе цеви која је пресушила побијена нова. После три седмице је прикључена на хидрофорску мрежу и тада је пумпа повукла велике количине песка и муља.

Јуче је друга цев прикључена на мрежу, али вода није потекла.

Д. Грујић

Related Images: