Skupstina 0308 Naslovna - ОДБОРНИЦИ ЕФИКАСНИ - ЗА 15 МИНУТА ИЗГЛАСАЛИ ПЕТ ОДЛУКА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ОДБОРНИЦИ ЕФИКАСНИ – ЗА 15 МИНУТА ИЗГЛАСАЛИ ПЕТ ОДЛУКА

pin - ОДБОРНИЦИ ЕФИКАСНИ - ЗА 15 МИНУТА ИЗГЛАСАЛИ ПЕТ ОДЛУКА

Одборници Скупштине општине Богатић састали су се данас на 20. редовној седници и ефектно је завршили за  15 минута.

Усвојен је ребаланс буџета, којим су, како је испред Општинске управе истакла Оливера Маштраповић, увећан и на приходној и на расходној страни због законских измена у финансирању предшколских установа и финансирања пројеката за које су од Владе Србије одобрена средстава, попут изградње вртића у Белотићу и доградње вртића у Богатићу.

Без расправе су, поред ребаланса буџета, усвојени предлози закључка о давању сагласности на шестомесечни извештај о реализацији буџета, одлуке о локалном акционом плану за унапређење положаја миграната на подручју општине, измењени кадровски план општинске управе, кабинета председника општине и правобранилаштва, као и закључак о давању сагласности на извештај о реализацији програма пословања и финансијског извештаја ЈКП „Богатић“ у прошлој години.

Без одговора на скупштинском заседању су остала питања одборника Синише Севића и Зорана Ђурковића.

Севић је питао када ће мештани Црне Баре добити исправну пијаћу воду, с обзиром да ребалансом буџета нису предвиђена средства за решавање овог трогодишњег проблема.

– Да ли ћемо исправну воду добити до краја ове или бар наредне године – упитао је Севић.

Ђурковића је интересовало шта је урађено на  проширењу гробља у Дубљу, односно докле се стигло са куповином парцеле за ову намену.

Д.Г.

Related Images: