Opstina zgrada umanjeno 979x642 - СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА -РАЗМАТРАН ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД
ИСТАКНУТО ТРАКА

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА -РАЗМАТРАН ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД

pin - СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА -РАЗМАТРАН ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД

Дана 06.11.2018. године, одржана је 31. седница Општинског већа Општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су и одлучивали о 31 тачки дневног реда. Седницом је преседавао господин Синиша Пузић, заменик председника општине Богатић.

Међу значајнијим тачкама дневног реда чланови Општинског већа су разматрали и донели закључак о усвајању консолидованог деветомесечног извештаја – извештај о остварењу буџета општине Богатић за период од 01.01.2018. године до 30.09.2018. године. Такође, утврђен је предлог закључка о усвајању оперативног плана зимског одржавања путева и улица на подручју општине Богатић за зимски период 2018. и 2019. година, као и утврђивање предлога одлуке о давању сагласности и усвајању Пројекта јавно–приватног партнерства – реконструкције и дугогодишњег одржавања јавног осветљења на територији општине Богатић, применом мера уштеде енергије.

Разрешени су стари и именовани нови председник и чланови савета Месне заједнице Бадовинци и Црна Бара – па је тако на чело привременог органа МЗ Бадовинци именован Александар Илијашевић,  а на чело привременог органа МЗ Црна Бара Синиша Севић.

(Саопштење општинске управе)

Related Images: