Nedimovic 1150x642 - МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БОГАТИЋ

pin - МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БОГАТИЋ

Општину Богатић посетио је потпредседник Владе Републике Србије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

У друштву председника општине Богатић Милана Дамњановића посетио је пољопривредно домаћинство Лазара Врачарића у Бадовинцима и том приликом разговарао о значајним питањима са нашим пољопривредним произвођачима.

Nedimovic Badovinci - МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БОГАТИЋ

Стабилизација тржишта, повећање откупне цене стоке, субвенције, мере заштите од афричке куге, решавање проблема угинулих животиња путем контејнера за одлагање и одвожење су само неке од тема које су биле на дневном реду данашње посете. Министар Недимовић је нагласио значај општине Богатић и читаве Мачве као носилаца пољопривредне производње у земљи и обећао свесрдну помоћ у решавању наведених проблема.

Председник општине Богатић Милан Дамњановић се захвалио министру Недимовићу на посети и на томе што је реаговао на апел који је наша општина упутила министарству, а који се односио на проблем постојања ниске цене свиња.

Damnjanovic Nedimovic - МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БОГАТИЋ

Председник Дамњановић је подсетио на чињеницу да су наши суграђани превасходно окренути ка пољопривреди и да им од цене пољопривредних производа зависи вођење свакодневног живота. За овај крај и интересе грађана општине Богатић, Министартсво пољопривреде, шумарства и водопривреде је најважније министарство Владе Републике Србије и стога се очекује да се настави међусобна сарадња и да се додатно пружи и оснажи  подршка за све што оно произведу наши домаћини, пољопривредни произвођачи, као и да се покаже већа пажња у заштити њихових интереса.  

Related Images: