Cestitka predsednik 2021 e1672496313685 - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ, ЧЕСТИТАО НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ, ЧЕСТИТАО НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

pin - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ, ЧЕСТИТАО НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

Председник општине Богатић Милан Дамњановић честитао је суграђанима Нову годину и божићне празнике, са жељом да наступајућа 2022. година свима донесе добро здравље, личну и породичну срећу и много успеха на свим пољима.

Поштовани грађани, желим вам срећну и успешну наступајућу 2022. годину. Уз добро здравље као основ свега, нека вам Нова година и предстојећи велики хришћански празник Божић донесу остварење свих ваших жеља и планова, љубав, слогу и радост са најближима.Иза себе остављамо годину препуну изазова и остварених значајних резултата, а у Нову годину улазимо са оправданом надом да ће бити боља од године коју испраћамо.

Ако нас је ова година нечему научила, то је да зависимо једни од других и да морамо да се ослањамо једни на друге. Научила нас је да када смо сложни и солидарни можемо да превазиђемо све недаће и да напредујемо у готово свим сегментима живота.

У 2022. години наставићемо вредно и посвећено да радимо, а уверен сам да време које долази доноси нову позитивну енергију и могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој нашег места и побољшање услова за живот сваког човека у нашој општини.

У то име честитам вам Нову годину и божићне празнике и желим лепши, испуњенији и просперитетнији живот у будућности.

Срећна Вам Нова 2022. година!

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић

Related Images: