Parking Salas 1200x642 - САЛАШ ЦРНОБАРСКИ: ИЗГРАЂЕН ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ ЦЕНТРА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

САЛАШ ЦРНОБАРСКИ: ИЗГРАЂЕН ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ ЦЕНТРА

pin - САЛАШ ЦРНОБАРСКИ: ИЗГРАЂЕН ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ ЦЕНТРА

На потребу да се гради паркинг указивали мештани. Изградњом паркинга у центру Салаша Црнобарског унапређена безбедност учесника у саобраћају. Радови финансирани из буџета општине Богатић

Завршена је изградња паркинга у улици Јанко Веселиновић испред издвојеног одељења Основне школе „Лаза К. Лазаревић“ у Салашу Црнобарском и испред Дома културе у овом месту, на државном путу Глоговац – Бадовинци.

Parking Salas1 - САЛАШ ЦРНОБАРСКИ: ИЗГРАЂЕН ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ ЦЕНТРА

Заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић истакао је приликом обиласка новоизграђеног паркиралишта да ће нови паркинг простор имати 21 место, те да су радови извођени на иницијативу грађана због постојања реалних и објективних  потреба за проналажењем нових локација за паркинг у овој месној заједници.

Према његовим речима, вредност радова је 2.547.199,00 хиљада динара, а локална самоуправа је имала разумевања за реализацију ове инвестиције, те ју је финансирала  из локалног буџета.

Parking Salas Teodor - САЛАШ ЦРНОБАРСКИ: ИЗГРАЂЕН ПАРКИНГ У ЦЕНТРУ ЦЕНТРА

Теодоровић је нагласио да се број аутомобила у нашој општини непрестано повећава и подсетио на очигледан недостатак паркинг места и значај ове врсте улагања. Закључио је да управо овакви радови решавају проблем тако што олакшавају свакодневно функционисање локалног становништва, доприносе растерећењу саобраћаја и безбедности свих учесника у саобраћају.

Related Images: