Naslovna 6 - (ФОТО)У КЛЕЊУ АСФАЛТИРАНА УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ, НА РЕДУ ПУТЕВИ У БЕЛОТИЋУ И УЗВЕЋУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

(ФОТО)У КЛЕЊУ АСФАЛТИРАНА УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ, НА РЕДУ ПУТЕВИ У БЕЛОТИЋУ И УЗВЕЋУ

pin - (ФОТО)У КЛЕЊУ АСФАЛТИРАНА УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ, НА РЕДУ ПУТЕВИ У БЕЛОТИЋУ И УЗВЕЋУ

Више деценија житељи Улице Светог Саве у Клењу чекали су нови асфалт. Коловоз је постао истрошен, са доста ударних рупа, а саобраћајница небезбедна. Од данас више није тако.

После Бадовинаца и Црне Баре радници Предузећа за путеве „Ваљево“ обрадовали су и житеље Улице Светог Саве у Клењу. Стари асфалт је замењен новим у дужини од 1,4 километра, а представници локалне самоуправе су се данас уверили у квалитет изведених радова.

Теодор Теодоровић, заменик председника општине истакао је да реализација инфраструктурних пројеката има неколико етапа.

-Од озбиљне анализе стања на терену и  реалног сагледавања потреба становништва и привреде, преко уважавања достављених захтева грађана као приоритетних у циљу решавања проблема до спровођења пројеката у завршно, квалитетно извођење самих радова – рекао је Теодоровић и оценио да је такав приступ до сада показао најбоље резултате и друштвену, финансијску и економску оправданост.

Додао је да по завршетку радова у Клењу, изабрани извођач радова Предузеће за путеве „Ваљево“ прелази на територију месних заједница Белотић и Узвеће где ће такође бити саниране најоштећеније деонице локалних путева и улица.

Related Images: