2 1 1210x642 - У НЕДЕЉУ ЈЕ БИЦИКЛИЈАДА - КРОЗ МАЧВУ ОД БОГАТИЋА ДО ОЧАГА, ПРИЈАВЕ ОД 8, СТАРТ У 11 САТИ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

У НЕДЕЉУ ЈЕ БИЦИКЛИЈАДА – КРОЗ МАЧВУ ОД БОГАТИЋА ДО ОЧАГА, ПРИЈАВЕ ОД 8, СТАРТ У 11 САТИ

pin - У НЕДЕЉУ ЈЕ БИЦИКЛИЈАДА - КРОЗ МАЧВУ ОД БОГАТИЋА ДО ОЧАГА, ПРИЈАВЕ ОД 8, СТАРТ У 11 САТИ

Девета по реду Бициклијада кроз Мачву одржаће се у недељу 3. септембра, најавио је данас на конференцији за медије председник организационог одбора Александар Фирауновић.

Рута овогодишње манифестације дугачка је 35 километара – од Богатића до Очага и назад, а организатори очекују да ће учествовати око 500 рекреативаца.

Andrea sa decom 840x630 - У НЕДЕЉУ ЈЕ БИЦИКЛИЈАДА - КРОЗ МАЧВУ ОД БОГАТИЋА ДО ОЧАГА, ПРИЈАВЕ ОД 8, СТАРТ У 11 САТИ

-Сви који желе да учествују могу се пријавити у недељу од 8 до 11 часова, када ћемо кренути у вожњу преко Клења до Очага. На циљу, у етно-комплексу у Очагама учесници ће се одморити и дружити у пријатном амбијенту у природи уз освежење, мачванске листиће и разноврстан забавни програм. Изабраћемо најуспешније у најбржој и најспоријој вожњи између чуњева и вожњи спретности који ће добити медаље, за двоје младих учесника до 18 година старости обезбедили смо два бицикла као награде у наградној игри, припремили смо и награде за најмлађег и најстаријег учесника, затим учесника из најудаљенијег места и најбројнију породицу која буде учествовала – рекао је Фирауновић и додао да ће пре почетка вожње на платоу испред зграде општине први пут бити организована трка гуралицама у којој могу да учествују деца до пет година старости.

Бициклијада промовише рекреацију, здраве животне стилове и породичне вредности, пружа непоновљив доживљај упознавања на два точка лепота овог краја Мачве, али је и прилика за дружење и нова пријатељства учесника свих генерација.

Девету бициклијаду „Бициклом кроз Мачву“ организује Еколошко-едукативни центар Мачве под покровитељством општине Богатић и подршку великог броја спонзора, а промотер овогодишње манифестације је глумац Милош Петровић Тројпец.

Д.Г.

Related Images: