Skupstina prazna 3 - ЛИСТА ПОД БРОЈЕМ 5 - ПОБЕДА ЗА МАЧВУ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

ЛИСТА ПОД БРОЈЕМ 5 – ПОБЕДА ЗА МАЧВУ

pin - ЛИСТА ПОД БРОЈЕМ 5 - ПОБЕДА ЗА МАЧВУ

Представљамо изборне листе које су потврђене за локане изборе у општини Богатић 17. децембра 2023. Објавићемо текстове које су доставиле странке, коалиције и групе грађана које учествују на изборима, после упућеног јавног позива. Текстови учесника локалних избора биће објављени и у новом броју листа Ин Мачва у четвртак, 14. децембра како би били доступни широј публици.

pobeda za macvu 1120x630 - ЛИСТА ПОД БРОЈЕМ 5 - ПОБЕДА ЗА МАЧВУ

Група грађана „Победа за Мачву” настала је из насушне потребе за променама у нашој локалној заједници.
Окупили смо се око заједничке идеје водиље, где смо се сложили да ћемо бити свој на своме, без странака и партија, где ћемо бити Вас глас драги суграђани јер сте Ви нас послодавац.
Нико са наше листе се неће борити за личну корист јер сваки наш кандидат је остварен на личном плану и економски је независан. Обећавамо да ће се у општинском парламенту осим громогласне тишине и једноумља чути глас народа који другачије мисли, који живи и негује сасвим друге вредности.

Заједнички ћемо решавати све проблеме локалне заједнице и елементарне потребе појединца достојног живота у 21. веку. Првенствено ћемо радити на изградњи институција и система вредности. Опредељиваће нас знање, искуство и резултати рада, а не страначка припадност или партијска књижица. Увешћемо систем одговорности на свим нивоима, где ће сваки појединац одговарати за недела, грешке у раду, лично богаћење и малверзације.
Борићемо се да свако дете има једнаке шансе за образовање и успех, где ће егзистирати само позитивна селекција кадрова.
Нећемо дозволити да Мачва икада више буде под блокадама зато што ћемо заједнички решавати проблеме свих грађана и где ћемо бити Ваш глас до државних институција, како то до сада није била пракса свих претходних вршилаца власти у општини Богатић.
Проширење водоводне мреже до сваке куће, подстицаји за покретање микро и мини предузећа са акцентом у прерађивачке делатности, подршка занатским радњама, отварање канцеларије за пољопривреду, приоритетни су захтеви тржишта у Мачви.
Свесни смо да ће вршиоци власти, у систему вредности који живимо јер смо нешто ново и и другачије од свега понуђеног у нашој средини, да нас пљују јер то је оно што једино и најбоље знају.
Свесни смо да неће бити лако на изградњи и успостављању новог система вредности, јер живимо у дубоко подељеном друштву, где је испливао веома мали број пребогатих а велика већина се бори за голу егзистенцију. Априори смо за промену система, јер лош систем ће и анђеле покварити.
Зашто глас за „Победа за Мачву”?
Сматрамо да смо поштени људи од крви и меса, да смо довољно добри или бар мање лошији од других, да нисмо идеални али смо Вам можда најближи или најмање далеки, да смо људи из народа који смо се окупили са свим својим различитостима које нас пак спајају.
Нашу листу чине млади и стари, лепи и мање лепи, искусни и на почетку каријере, а ипак смо сви посвећени, остварени, вредни, честити и културни.Нешто што нас издваја и разликује од других, по чему смо препознати у локалној заједници су речи: ЈА ХОЋУ, ЈА МОГУ, НЕМАМ СТРАХ.
Сматрамо да у инфлацији понуђених изборних листа, „Победа за Мачву” је окупила оно најчистије, најчеститије и најхрабрије што је Мачва могла да изнедри у овом тренутку.
И зато драги наши суграђани, 17.12.2023. нека оловка у вашим рукама на гласачком месту буде мач слободе, мотика којом ћете одстранити коров који се дубоко укоренио у општинске структуре, скалпел којим ћете одстранити болесно ткиво нашег друштва.
И зато број 5. до победе.

Related Images: