Portal Kojic Naslovna - МИЈАИЛО КОЈИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, ЗА ОДБОРНИКА У СО БОГАТИЋ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

МИЈАИЛО КОЈИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, ЗА ОДБОРНИКА У СО БОГАТИЋ

pin - МИЈАИЛО КОЈИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, ЗА ОДБОРНИКА У СО БОГАТИЋ
KOJIC FLAJER - МИЈАИЛО КОЈИЋ ИЗ КЛЕЊА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, ЗА ОДБОРНИКА У СО БОГАТИЋ

Мото који ме вуче напред је „нема предаје, никад се не предајем.“ Ако кренеш за неким циљем, додај гас. Потребно је радити оно што сматраш да је исправно, а не оно што ће већина подржати. Из тог разлога постао сам део тима Српске радикалне странке у Богатићу. Недостатак воље за мене никада није био изговор.

       Последње три године провео сам радећи у иностранству, а патећи за завичајем и породицом. Сада сам се вратио и одлучио да се свим силама трудим и борим у нашој земљи, за боље сутра, мојих суграђана и мене. За неколико месеци, ако Бог да, постаћу и отац једне девојчице, због које сам и решио да се још више борим и још више трудим, јер гледајући млађег брата у иностранству, раздвојеног од супруге и ћеркице и његову патњу, желим да то променим. Зашто да породице буду раздвојене када заједничком борбом можемо све променити? Ми мештани имамо срећу што живимо у плодној Мачви, што нам омогућава да се бавимо пољопривредом. Требало би обезбедити веће субвенције за мала пољопривредна газдинства, као и за обнову механизације. Мишљења сам, као будући родитељ, да би трудницама требало отварати трудничко боловање у првом триместру, како би могле на нормалан начин одржавати трудноћу, као и да пољодиљско боловање, за све породиље без обзира на број деце траје две године, како би мајке могле што дуже да се посвете својој деци.

       Морамо свим заједничким снагама да се потрудимо за боље сутра наше деце и нас, наставимо борбу за остварење наших циљева, заједно морамо да се „ознојимо“ како би нашу општину промовисали и како би она напредовала, јер без муке и великог труда и рада нема ни успеха. Позивам Вас да нас 17. децембра подржите на локалним изборима дајући свој глас изборној листи под редним бројем 2, ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Плаћено оглашавање)

Related Images: