PORTAL MILOS PUZIC - МИЛОШ ПУЗИЋ ИЗ СОВЉАКА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

МИЛОШ ПУЗИЋ ИЗ СОВЉАКА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

pin - МИЛОШ ПУЗИЋ ИЗ СОВЉАКА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ
MILOS PUZIC FLAJER - МИЛОШ ПУЗИЋ ИЗ СОВЉАКА, КАНДИДАТ ЗА ОДБОРНИКА НА ЛИСТИ СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

       Сведоци смо све већег броја напуштених сеоских кућа, све више младих одлази из наше општине. Наш циљ који заступамо у свом програму је да што више младих задржимо у својим домовима, да ту заснују своје породице и покрену свој посао како би могли породице да издржавају. Као ветар у леђа у остваривању тих циљева треба да им служи општина и људи који је воде.

        Једна од мера побољшања живота на селу за коју се залажем је изградња и адаптација већ постојећих игралишта за децу, јер сва деца живела у селу или граду заслужују идентичне услове за квалитетније одрастање. Такође, као млад родитељ, свестан сам колико је потребно издвојити за дечије потребе и мишљења сам да би уџбеници за основце требали бити бесплатни.

          У жељи да остварим све горе наведено прикључио сам се тиму Српске радикалне странке у Богатићу и овом приликом позивам све људе којима су блиски циљеви за које се залажемо да на предстојећим локалним изборима подрже изборну листу под редним бројем 2, ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Плаћено оглашавање)

Related Images: