Grb opstine Macva Press - Snežana Janjić i Tanja Jurišić predložene za nove direktorke Turističke organizacije i KOC-a
ИСТАКНУТО

Snežana Janjić i Tanja Jurišić predložene za nove direktorke Turističke organizacije i KOC-a

pin - Snežana Janjić i Tanja Jurišić predložene za nove direktorke Turističke organizacije i KOC-a

Predsednik Skupštine opštine Bogatić Aleksandar Ilijašević danas je zakazao novu sednicu Skupštine za naredni četvrtak.

Uz usvajanje godišnjeg programa zaštte, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, odluke o utvrđivanju erozivnog područja i mera za sprečavanje šteta od erozije, operativnog plana odbrane od poplava od voda drugog reda i odluke o izradi plana detaljne regulacije radne zone u Dublju, odbornici će raspravljati i o nekolko predloga za smene i imenovanja.

U dnevni red je uvršteno rešenje o smenjivanju direktora Kultuno-obrazovnog cenra i Turističke organizacije i izbor novih direktora.

Umesto Ivana Radovanovića za novog direktora Kulturno-obrazovnog centra predložena je Tanja Jurišić, dok je za direktorku Turističke organizacije opštine Bogatić predložena Snežana Janjić, umesto Darka Mašića. 

Nove direktore predložile su Socijalistička partija Srbije i Nova Srbija, dok su bivši direktori dužnosti obavljali sa kvote Grupe građana „Pozivina Mačva“ koja je do nedavno bila koalicioni partner SNS, SPS i Jedinstvene Srbije u skupštini opštine. 

Uz razrešenje jednog člana Opštinskog veća i imenovanje novog, biće izabran i sekretar Opštinske izborne komisije i član školskog odbora OŠ „Cvetin Brkić“ u Glušcima.

D.G.

Related Images: