Sovljak Pitbul - ПИТБУЛ "ГОСПОДАРИ" СОВЉАКОМ - ЗБОГ ОПАСНОГ ПСА НЕ ТОЧЕ ВОДУ!
ИСТАКНУТО ТРАКА

ПИТБУЛ „ГОСПОДАРИ“ СОВЉАКОМ – ЗБОГ ОПАСНОГ ПСА НЕ ТОЧЕ ВОДУ!

pin - ПИТБУЛ "ГОСПОДАРИ" СОВЉАКОМ - ЗБОГ ОПАСНОГ ПСА НЕ ТОЧЕ ВОДУ!

Керуша питбул скоро месец дана „господари“ Совљаком!

Настанила се у просторији где је смештена цистерна са пијаћом водом, а поједини мештају сумњају да се ту и оштенила. Због страха да ће их напасти не улазе да точе воду, осим када  неко јави да је одлутала на други крај села!  

– Пре неки дан нисам смео да уђем у унутра и променим воду у цистерни јер је стајала на улазу. Приметио сам да се вода скоро и не троши, ваљда људи у страху од пса не смеју да уђу унутра већ чекају да цистерна стигне око 10 сати  – прича радник ЈКП „Богатић“ који у село сваког дана вози цистерну са пијаћом водом.

Он и мештани Совљака кажу да се у просторији где је цистерна осећа неподношљив смрад и да је доста прљаво и неуредно.

Sovljak voda - ПИТБУЛ "ГОСПОДАРИ" СОВЉАКОМ - ЗБОГ ОПАСНОГ ПСА НЕ ТОЧЕ ВОДУ!
У просторији где је пијаћа вода неподношљиво смрди,прљаво је и неуредно

Опасан пас лута селом, па је јуче снимљен у школском дворишту, на улазу у Основну школу! На друштвеним мрежама житељи Совљака пишу да керушу виђају у различитим деловима села и да се плаше за безбедност деце, коју не смеју саме да пусте да се играју у школском дворишту. Нико, међутим, не зна одакле се појавила у Совљаку.

Житељи Совљака се питају да ли руководство њихове месне заједнице зна за свакодневну опасност која прети свакоме у овом малом селу.

Чуде се што надлежни, којима су појединци пријављивали да не могу да живе нормално поред крволочног пса, чекају да питбул неког изуједа или прекоље и онда га склоне у прихватилиште за псе?

Д. Грујић

Фотографије: И. Радоњић

Related Images: